Monday, August 21, 2017

Dexandra Pilihan Yang Bijak Berbelanja

Setiap individu ada kegemaran masing-masing
Ada yang sukakan handbag, pakaian, aksesori, perfumes dan pelbagai lama
Mereka sanggup berbelanja demi kepuasan dan minat tersebut
Apa pun, tepuk dada, tanya poket masing-masing
Setakat mana kemampuan kita dan kesanggupan untuk berbelanja

Perfume ada value yang tersendiri
Semestinya kita ingin memilik perfumes original
Kerana yang original adalah simbol kemewahan dan kemampuan

NAMUN... bukan semua orang berkemampuan
Harga perfumes original biasanya mencecah ratusan hingga ribuan ringgit
Anda sanggup dan mampu?
Silakan... tiada salahnya, syukur dengan rezeki anda

TAPI...
Bagaimana yang kurang berkemampuan atau yang nak berjimat cermat
Atau dengan kata lain ingin berbelanja dengan bijak?

Dengan adanya DEXANDRA PERFUME
Anda boleh miliki dari 1 jenis hinggalah hampir 90 jenis wangian!

Kini, semua orang mampu berwangi-wangian dengan wangian mewah
Dengan harga sangat berpatutan dan mampu milik
Pada KUALITI yang hampirrrr sama

Saya suka Dexandra
Anda?



Monday, July 10, 2017

Macam mana nak beli Dexandra Perfume?


Hubungi saya, 
Agent sah Dexandra.

Ayu Rashid
019 - 989 8341
(Whatsapp / Telegram)



Wednesday, May 31, 2017

7 Perfume Kegemaran Saya

Here we gooooo








SEKIAN
Dari saya yang kemaruk bau perfume haahah!

Korang pulak?
Dah ada list 7 bau perfume apa yang suka gilaaa?

List dah ada tapi tak cukup lagi 7?
Haa... cecepat WA saya untuk beli tau.

Ayu Rashid
019 - 989 8341

Tuesday, May 30, 2017

7 Hari 7 Bau Perfume Berlainan!


Best sangat kan, kalau sepanjang hari wangi!

Setiap hari berlainan bau.
Apatah lagi pilihan bau daripada wangian jenama mewah;
Namun pada harga yang sangatttt berpatutan.

7 hari 7 bau perfume
Bukan sebarang bau perfume,
Tapi bau perfume inspired jenama antarabangsa by De'Xandra!


Kalau diberi pilihan setiap hari berlainan bau?
Bau apa yang korang suka?


Nak tau 7 bau apa yang saya suka?

Kita tunggu next entry ESOK yer, saya share.

TUNGGUUUUU!

Sunday, May 28, 2017

4 Pakej Produk Dexandra sempena Raya Sale 2017

Hi semua

Kami sediakan 4 pakej menarik jika korang nak beli produk-produk Dexandra sempena Dexandra Raya Sale 2017

Boleh refer kat gambar di bawah yer.








WA / Telegram:
Ayu Rashid
019 - 989 8341
r

Saturday, May 27, 2017

Dexandra Raya Sale 2017 is Back!


Dexandra Raya Sale 2017

27/5/2017 HINGGA 3/7/2017


Harga adalah seperti dalam gambar di  bawah:




List koleksi BAU TERKINI boleh rujuk dalam gambar di bawah:



Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian
Boleh terus Whatsapp atau Telegram:

Ayu Rashid
019 - 989 8341

Salam Ramadhan




Assalamualaikum.
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak buat semua pembaca, pelanggan dan anda semua yang sudi singgah di blog ini dah juga media social saya yang lain iaitu Facebook dan Instagram.

Selamat menjalani ibadah puasa dan ibadah-ibadah yang lain. Semoga kita semua dikurniakan usia yang berkat dan kesihatan yang baik, juga kesempatan untuk menjalani ibadah pada bulan Ramadhan ni, sehinggalah tibanya Syawal.

Salam Ramadhan daripada;
Ayu Rashid & Keluarga Oh Wanginya Dexandra
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...