Saturday, March 25, 2017

Berkenalan dengan Jo Malone

Jo Malone ni di bungkus dengan kesegaran bau buah pear dan fresia putih, amber dan juga patchoulic dan sedikit bau kayu-kayuan. Ia di gelar "golden scent".


Top notes: Melon, Pear
Middle notes: Freesia, Rose
Base notes: Musk, Patchouli, Amber, Rhubarb


Siapa perlu pakai Jo Malone?
Kalau Jo Malone English Pear & Freesia adalah seorang perempuan, dia seorang yang womanly, friendly, kind, genuine, and warm. She’s always exuding elegant aura naturally.


Bila waktu sesuai memakai jo malone?
Cuaca biasa-biasa tidak terik. Mendung juga sesuai, wangiannya membuatkan rasa selesa & membangkitkan semangat.


Silage (trail) dan ketahanannya?
Sillage is moderate, within an arm length.
Tidak terlalu lembut & boleh bau pada jarak yang dekat. 
Tidak terlalu kuat juga hingga wangi nya sampai dulu, orangnya blom nampak bayang lagi
So, takde isu 👻👻👻👻👻


Ketahanan:
Ketahanannya sekitar 2-3 jam di kulit dan lebih lama apabila spray di baju.


Menarik kan Jo Malone ni?
Meh try, stok dah makin menyusut. 

Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727

Friday, March 24, 2017

Gucci Bamboo by Gucci


Image may contain: text

Tahitian Vanilla
Sandalwood
Ylang-ylang
Bergamot
Casablanca Lily
Amber

Kombinasi bau-bau bahan untuk Gucci Bamboo by Gucci ni?

Pastinya ohsem!

Cepat beli sebelum stok habis.

Ayu Rashid | 013 - 255 0727

Tuesday, March 21, 2017

5 Bau Dexandra Her Latest in Stock!

5 jenis bau ni, bau baru yang Dexandra keluarkan.
Nak dapat ni, memang sangat susah!

Setiap kali released, memang very limited.
Kami sesama agent dan dropship pun berebut hehe
Mula-mula harus la nak guna sendiri dulu kan
Tapi, selalunya kami utamakan customer dulu.
Takper, demi korang kami lambat sikit merasa pun takper
Cukup la guna tester dulu amik bau hehe.

Sekarang (setakat saya update blog ni),
5 jenis bau ni saya ada stoknya tau

Kalau nak, sila cepat sebelum kehabisan
Stock are selling fast.

Ni 5 bau tersebut yer.
Love in White Creed


Gucci Bamboo

English Pear & FreeAsia by Jo Malone



Petite Cherie by Annick Goutal


Viva La Juicy


Nak beli boleh terus Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727




Friday, March 17, 2017

Kaitan Usaha dan Kejayaan dalam Berniaga


Image may contain: text

Alang-alang bisnes, biar balik modal
Alang-alang bisnes, biar boleh bayar zakat
Alang-alang bisnes, biar boleh bantu diri sendiri
Alang-alang bisnes, biar boleh menyumbang pada keluarga dan orang lain
Alang-alang bisnes, biar memberi manfaat
Alang-alang bisnes, biar boleh bayar komitment
Alang-alang bisnes biar boleh berinfak dan sedekah
Alang-alang bisnes, biar boleh buat saving besar

Semuanya perlukan doa, tawakal dan usaha yang konsisten

Takder istilah harini join bisnes
Esok sales menderu masuk
Tapi, kalau dapat macam tu, syukurrr alhamdulillah
Jika tak, takper... usaha

Sentiasa upgrade ilmu
Amalkan dan bertindak

Takder istilah bisnes ni bukan rezeki aku
Bisnes ni tak sesuai untuk aku

Kita yang kena sesuaikan diri kita
Sebab apa yang kita fikir, itulah yang akan menentukan tindakan kita

Sabar sebelum Syabas!

Berminat nak bisnes sebagai Dropship Dexandra Perfume?
Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727



Wednesday, March 15, 2017

Harga dan Postage Sebotol - 2 botol Dexandra Perfume




Saiz: 35ml



Semenanjung:
RM65 + RM8 postage = RM73

Sarawak:
 RM70 + RM10 postage = RM80

Sabah:
 RM70 + RM11 postage  RM81


Harga untuk jumlah botol dari 3 botol dan ke atas, saya akan maklumkan semasa proses order. 


Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727

Suka perfume original?


Anda suka perfume original?

Mengapa bayar lebih untuk bau dan ketahanan yang sama?

Cubalah Dexandra Perfume

Anda konfem teruja!



Whatsapp:
Ayu Rashid| 013 - 255 0727

Friday, March 10, 2017

Nak Bisnes tapi Malu & Taknak Banyak Komitment

 Ada tau orang macam ni
Nak bisnes tapi malu!
Dan... erk, taknak banyak komitment!

Eh... tak kata kat orang lain, tapi SAYA la tuuu!

Tapi, saya nak kena ada pendapatan sendiri
Saya dah malas kerja makan gaji
Dah tak sesuai, umur dah nak masuk 40 tahun daaa

Sekarang pulak dah ada baby!
Oh, saat ni saya sedang berpantang hari ke-37, baby ke-3

Gigih tak?
Hhahahha... tak susah pun, guna jari jer menaip
Pastu, otak jer kena ligat berfikir kan.
Bukannya kerja membanting tulang 4 kerat.
Untungnya kita zaman sekarang ni kan?

Kalau yang taknak ambik peluang bisnes online
Memang sajaa la tolak rezeki :P



Nak bisnes tapi malu kan.
Apa susah, berbisnes online ajer la

Ada laptop, handphone, internet
SETEL!

DAN... bisnes taknak banyak komitment?
Taknak pegang stok?
Taknak kuarkan modal banyak dan berulang kali
Taknak bungkus parcel
Taknak pos barang

Jadik jer Dropshipper!
Setel.

Nak bisnes tapi malu dan taknak banyak komitment?
Contact saya untuk sertai team Oh Wanginya Dexandra
Commitment Fees: RM150 sahaja

Ayu Rashid | 013- 255 0727



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...