Thursday, January 19, 2017

Stok Gucci Flora is coming soon!

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
Salam ceria, semoga hari ni hari yang hebat buat kita semua :)


Pagi ni saya ambik mood Gucci Flora. Lepas mandi, terus spray Gucci Flora. Terus rasa semangat nak buat kerja kat SOHO dan erkk, karang nak masak pulak hahaha. Mak kerja dari rumah macam ni la, tetap nak wangi jugak kannnn. Bukankah perfume adalah terapi yang mudah?

Pada saya bau Gucci Flora ni agak strong. Since saya suka bau yang soft, tapi nak jugakkk ber-Gucci Flora, so saya spray sekali jer kat nadi pergelangan tangan.

Bau dia?
Hmmmmm... cuba sendirilah. Kang saya over pulak tee-up produk yang saya jual 



P/S: 
Since sejak beberapa bulan ni, stok Gucci Flora sangat tandussss, InsyaAllah hujung minggu stok Gucci Flora akan masuk dengan kuantiti yang agak banyak (erkk, biasanya banyak pun still tak cukup! OMG, ada yang bermandikan Gucci Flora Dexandra ke? Hihhii).

So, if uols nak beli... better whatsapp saya ASAP. Boleh saya reserve kan sesiap. 

Whatsapp no bertuah ni:
013 -255 0727

Tuesday, January 17, 2017

Bisnes 2017

Hari ni dah 17 Januari 2017
Terasa cepat masa berlalu?


Ada yang masih tercari-cari peluang nak buat bisnes 2017 ni?
Dengan matlamat nak baiki ekonomi diri dan keluarga
Dan juga ekonomi orang lain.

Jika YA!
Anda boleh pilih bisnes De'Xandra Perfume sebagai platform untuk berbisnes

Dengan hanya bermodalkan RM150
Anda dah boleh mula bisnes sebagai Dropshipper

Oleh kerana pengambilan Agent De'Xandra dihentikan buat sementara
Sehingga dimaklumkan HQ kelak
Anda bermulalah sebagai Dropshipper

Dah ramai yang mengecapi manisnya bisnes De'Xandra
Anda... tunggu apa lagi?

Masa berlalu pantas
Masa tak tunggu kita

Bertindak sekarang untuk ubah masa depan
Tindakan kita pada hari ini, menentukan hari esok dan masa depan kita

Hubungi saya untuk maklumat lanjut
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Stricly Whatsapp ONLY)

Thursday, January 12, 2017

Cabaran dan Peluang 2017

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Sejak dari tahun 2016 lagi, ramai yang meramalkan bahawa tahun 2017 keadaan ekonomi makin teruk. Kejatuhan mata wang RM, inflasi, kenaikan harga barang dan ramai yang akan kehilangan pekerjaan.

In fact, dalam tahun 2016 lagi keadaan di atas dah pun berlaku. Suka ke tak, kita dah laluinya pun. Bahkan, situasi ni pasti berterusan pada tahun 2017 ni.

Contoh paling mudah cukup la kita kira berapa kali harga minyak petrol/diesel naik. Yang paling saya ingat ialah pada 1/11/2016, then kita dihadiahkan dengan hadiah tahun baru 2017 bila pada 1/1/2017 harga minyak petrol/diesel naik lagi sekali. Hanya dalam tempoh 2 bulan ajer!

Bila harga minyak diesel/petrol naik, haaaa... apa lagi, harga barang lain pun turut sama la naik. Memang terasa sangat kan, bahawa harga barang makin mahal.

Itulah yang dinamakan CABARAN!

Namun, orang yang bijak, akan ambil peluang daripada setiap cabaran yang datang! Contoh jika kita sebagai surirumah, pasti akan turut rasa terkesan dengan kenaikan harga barang. Lebih-lebih lagi jika kita tinggal di bandar. Pendapatan isi rumah jika hanya suami yang bekerja mungkin tak cukup, cukup, cukup-cukup makan atau berlebih-lebih.

Ia bergantung pada pendapatan seseorang itu. Jika cukup atau lebih dari cukup, alhamdulillah. Tapi, bagaimana jika kita antara yang berada dalam golongan yang sebaliknya?


Peluang jana pendapatan boleh dicari, dicipta dan dibuat!

Zaman sekarang ni, macam-macam PELUANG bisnes tanpa modal dan modal minimum boleh kita pilih dan buat. Tinggal kita jer, nak tengok saja dan hidup dalam zon tak berapa selesa, atau rebut peluang yang ada untuk kita ubah kehidupan kita dan keluarga.


Cabaran dan Peluang 2017 sentiasa berjalan seiring. Pandai-pandailah kita nak hidup dengan cara yang macam mana.

Nak mengadap internet untuk habiskan masa atau untuk carik duit?
Fikir-fikirkan... 

Tuesday, January 10, 2017

LAST CALL! DEXANDRA YES

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ni 10/1/17 ialah hari last YES Dexandra!

So, ada masa sehingga jam 11.59pm malam ni
Untuk beli Dexandra Perfume dengan harga less.

Jangan ketinggalan, rugi lepaskan peluang beli Dexandra Perfume dengan harga murah ni.


Sebotol: RM55
2 botol dan ke atas: RM50/sebotol

WA untuk maklumat lanjut:
013 - 255 0727
Ayu Rashid

Friday, December 23, 2016

Dexandra YES 2016| Senarai Perfume Dexandra

Sempena Dexandra Year End Sales (YES 2016) ni
Mesti ramai teruja nak cuba dan tambah koleksi Dexandra Perfume.




Untuk memudahkan pencarian korang untuk memborong!
Kat sini, saya nak bagi lagi sekali
Senarai Dexandra Perfume 


Dexandra for Her


Dexandra for Him


Okey, untuk memudahkan lagi pencarian korang
Kita 'kecikkan' skop pencarian hahahha

Saya bagi lagi:
Senarai Top 10 Dexandra Perfume


Pilih mana yang berkenan dikalbu
Nak borong terus, lagi I likeeee :P
Dah ada pilihan?
Atau masih ragu-ragu mana satu nak pilih?

It's okey, saya boleh rekemen based on kriteria bau yang korang suka
Nanti Whatsapp jer, InsyaAllah saya cuba bantu.

Ayu Rashid
013 - 255 0727

Wednesday, December 21, 2016

5 Aroma Yang Mampu Menarik Perhatian Lelaki

Image may contain: text



Image may contain: text


Image may contain: text


Image may contain: text


Image may contain: text


Image may contain: text



Semoga tips wangian ini bermanfaat untuk kita.
So, mana satu pilihan anda dan pasangan?

Monday, December 19, 2016

KATEGORI BAU DEXANDRA PERFUME

Ramai yang nak tau, bau perfume yang tersenarai dalam list De'Xandra Inspired Perfume ni, kategori mana yer, samada Fresh @ Soft @ Strong.

So, untuk membantu anda membuat pilihan, anda boleh rujuk list di bawah iaitu untuk For Him & For Her:


FOR HIM

Fresh
1. Paco Rabanne Invictus
2. Giorgio Armani Acqua Di Gio
3. CK Eternity
4. Bvlgari Pour Homme Extreme
5. Hugo Boss Bottled
6. Hugo Boss Red
7. Carolina Herrera 212 Sexy Men
8. YSL Homme Sport
9. Bond9 Him
10. Ralph Lauren Polo Red

Soft
11. Carolina Herrera 212 Vip Men
12. Mont Blanc Starwalker
13. Versace Eros Men
14. Aigner Blue Emotion
15. Dunhill Desire Blue
16. Bleu De Chanel
17. D&G The One(Men)

Strong
18. Mont Blanc Emblem
19. Thierry Mugler A Men
20. Dunhill Desire Red
21. Paco Rabanne One Million
22. Armani Code by Giorgio Armani 
23. Jean Paul Gaultier Le Male
24. Chanel Allure Home Sport
25. Ralph Lauren Polo Black
26. Paco Rabanne Black XS
27. Creed Green Irish Tweed
28. De'Xandra Him



FOR HER

Fresh
1. De'Xandra Her 
2. Lanvin Marry Me
3. Versace Bright Crystal
4. Lancome Hypnose
5. Chloe by Chloe
6. Chloe Love Story
7. Victoria Secret Bombshell
8. Paris Hilton
9. Estee Lauder Modern Muse
10. Lancome Miracle
11. Dior Addict 2
12. My Burberry
13. Gucci Flora
14. DKNY Fresh Blossom
15. DKNY Be Delicious
16. Ralph by Ralph Lauren
17. Salvatore Ferragamo Incanto Shine
18. Daisy Marc Jacobs
19. Fantasy by Britney Spears

Soft
20. Escada Moon Sparkle
21. Katy Perry Purr
22. Burberry Body EDP
23. Bvlgari Rose Essential
24. D&G The One(Woman)
25. Elizabeth Arden Untold
26. Narciso Pink by Narciso Rodiguez 
27. Chanel Chance
28. Salvatore Ferragamo Signorina
29. Avril Lavigne Forbidden Rose

Strong
30. Narciso Her by Narciso Rodiguez (White)
31. Midnight Fantasy by Britney Spears
32. One Direction Our Moment
33. Hugo Boss Ma Vie
34. Hugo Boss Woman(Red)
35. Versace Eros Woman
36. J-Lo Still
37. Angel by Thierry Mugler
38. Paco Rabanne Lady Million
39. Chanel Coco Mademoiselle
40. Lancome Tresor Midnight Rose
41. Dior Jadore
42. Bond9 Her
43. L'eau D'issey by Issey Miyaki
44. Carolina Herrera 212 Vip (Woman)
45. Lancome La Vie Est Belle

Selamat memilih dengan gembiranya!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...