Friday, December 9, 2016

Teknik Jana RM2000 sebulan dari Bisnes Online

Credit to Sifoo Faisal Abdullah


Macam ni lah jugak leoih kurang konsep bisnes Dexandra Perfume
Semua orang boleh buat secara online
Nak offline pun boleh, terpulang pada keselesaan masing-masing

Buat target yang achiveable
Sertai dengan pelan tindakan dan bertindak

Jika orang lain boleh, kita juga pasti boleh
Cuma nak ngan taknak jer kan?

So, saper nak jana RM2000 sebulan dari bisnes online 
Dengan jual De'Xandra Perfume sebagai Dropship, 
Anda boleh hubungi saya


Btau awal-awal
Commitment fees = RM150

Kalau benar-benar nak bisnes,
Anda kena usahakan RM150 dulu sebagai modal permulaan
Sebab, jujur saya cakap, 
Saya penat nak layan orang yang nak bisnes
Tapi taknak usaha kuarkan modal langsung.

Terpaksa terus terang untuk jimatkan masa saya dan masa anda juga.
Nak berjaya kena berkorban dulu

Sorry jika rasa saya terlalu strict
Saya nak dropshipper yang benar-benar nak bisnes dan nak berjaya
Bukan setakat suka-suka jer 
Atau join bisnes sebab nak beli dengan harga dropship.

Saya nak yang berkualiti untuk 2017 ni
Bukan kuantiti :)


Jika anda rasa anda nak sangat-sangat
Pls dont hesitate to contact me:
Ayu Rashid

013 - 255 0727

Thursday, December 8, 2016

Perfume Lelaki Bau Sitrus

Bagi jejaka yang suka bauan yang refreshing dan ala-ala fruity, Blue Emotion by Aigner ni antara pilihan yg tepat :) 

Tengok gambar ni, ada limau, lemon dan limau purut rasanya yang tu hehe. Banyak variasi buah-buahan sitrus tau.

Pasti jejaka yang sukakan wangian sitrus akan melekat dengan bauan Blue Emotion by Aigner.



Mesti cuba tau!


Wednesday, December 7, 2016

Masalah yang cuba Dexandra selesaikan



Mahal, botol besar & nak  yang tahan lama

Dexandra Perfume adalah penyelesaian masalah anda sebagai penggemar perfume

Nak cuba?
Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut dan pembelian:
Ayu Rashid
013 - 255 0727

Tuesday, December 6, 2016

Peluang dan 'Perlu Wang', Jana Income dengan De'Xandra

"Setiap perniagaan ada risikonya. Jika tak berani ambil peluang pertama atau yang berikutnya, kita akan miskin selama-lamanya" ~ Jutawan Malaysia Robert Kuok



Ramai sebenarnya 'perlu wang' sekarang ini.
Tak lama lagi dah nak naik sekolah sesi 2017
Belanja besar untuk keluarga yang besar
Yuran sekolah, baju sekolah dan sebagainya.

Adakah kita cuma tengok peluang depan mata;
 sedangkan 'perlu wang' untuk selesaikan banyak masalah kewangan.

Tanya diri sendiri.

Ramai yang dah mula berbisnes De'Xandra Perfume
Dengan modal yang sangat minimum, dah boleh mula bisnes

De'Xandra HQ sentiasa berusaha membantu jemaahnya
Pelbagai cara promosi dan marketing dijalankan
Sebagai ahli jemaah De'Xandra, tugas kita mudah jer
Sebab De'Xandra dah semakin dikenali
Usaha yang konsisten InsyaAllah dapat bantu kita raih pendapatan lumayan

Di mana ada peluang, rebutlah
Peluang buat wang dengan De'Xandra memang terbuka luas!

Siapa nak sertai Team OhWanginya iaitu team saya sebagai Drosphip
Modal permulaan cuma RM150 sahaja (dapat produk yer)

Anda boleh hubungi saya 
Ayu Rashid
013 - 255 0727

Monday, December 5, 2016

Wangian Yang Lembut untuk Lelaki


Sedang carik wangian yang lembut untuk lelaki?

Berikut ialah cadangan bau untuk memudahkan pencarian anda.


Boleh la pilih yang mana satu berkenan dikalbu
Mungkin nak beli untuk diri sendiri
Atau
Nak hadiahkan kepada suami, bapa, bapa mertua, atau sesiapa saja

De'Xandra Perfume juga sesuai untuk dijadikan gift atau hantaran
Dengan harga yang mampu milik;
Membeli perfume dengan bauan mewah inspired by jenama antarabangsa
Bukan lagi mimpi ngeri buat kita :P

Happy Shopping!
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(WA Only)

Sunday, December 4, 2016

"Saya suka Bombshell, nanti nak repeat order"



Customer ni dah jatuh cinta dengan De'Xandra Bombshell 
Bombshell ni by Victoria Secret
Memang kebabomm la brand Victoria Secret ni kan?
Dulu saya suka sangat body splash Victoria Secret ni
Tapi tu ok la murah jer kan
Takder la rabak poket nak beli buat koleksi hehe.

Skang, dah tak guna dah body splash
Layan jer terus perfume De'Xandra Bombshell ni haaa
Memang terbaekkk la!


Korang dah pernah cuba?

Rugi tau
Eh, rugi kalau tak cuba.
Bukan rugi kalau cuba!

Dah cuba, konfem jatuh cinta

Then, jadi la macam customer ni, 
belum apa-apa lagi dah ready nak repeat order!

Dahsyat sungguh penangan Bombshell ni tau
Ye lah, kalau tak...
Takkan la Bombshell ni berada kat Carta #1 jualan paling laris
Seiring sejalan dengan Gucci Flora

Nak cuba Bombshell atau Gucci Flora pun boleh
Sebotol harga RM65 jer.


Eh, kalau nak cuba kedua-duanya sekali, lagi laa boleh.

Dapat harga less (RM60/sebotol) dan FREE sebotol tester jugak tau.

Memang berbaloi-baloi sangat!
Kalau nak beli yang ori, 2 botol camni... hmmmm nanges!


So, kenapa bayar lebih untuk kualiti setanding yang ori kan?

Cepat hubungi saya

Ayu Rashid
013 - 255 0727

Saturday, December 3, 2016

Perfume & Accords

What is the meaning of Perfume Accords?

An accord is made of different notes that blend together so well that it's like you smell a single note, the notes that are used lose their individual identity and create a completely new, unified odor impression.



For Her





















For Him










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...