Friday, August 19, 2016

Mana Nak Beli De'Xandra Perfume?




013 - 255 0727
Ayu Rashid
(Whatsapp only)



HARGA (saiz 35ml)

Semenanjung:
Sebotol: RM65
2 botol dan ke atas: RM60/sebotol

Sabah/Sarawak:
Sebotol: RM70
2 botol dan ke atas: RM65/sebotol

*Harga tidak termasuk postage


DISCLAIMER:
Saya jual dengan harga yang telah DITETAPKAN oleh De'Xandra HQ.

Harap maklum.

Sunday, August 14, 2016

De'Xandra Fantasy by Britney Spears sebagai Hadiah Birthday Kanak-kanak!


Minggu lepas,
Anak saya request nak belikan hadiah birthday untuk kawan sekelas dia.
Umur mereka 10 tahun.

So, dia mengajak kami ke kedai One My Shop nak beli jam.
Tak habis-habis nak beli jam rega RM20 kat kawan hahhaa.
Budak-budak kan.

So, saya cakap kalau mama bagi perfume nak?
Terus la dia hippp hipppp hooreyyyy!

So, masa dia pergi sekolah, saya pun buat pilihan.
Antara 2 brand ni:

Fantasy by Britney Spears ATAU DKNY Fresh Blossom




Mana satu sesuai untuk kanak-kanak riang perempuan umur 10 tahun?


Saya pilih:
Fantasy by Britney Spears 

SEBAB?
Baunya so sweet.
Sesuai dengan kanak-kanak perempuan.


Semoga sahabat dania happy dengan hadiah daripada Dania dan Aunty Ayu.

Lepas saya up status ni kat facebook.
Menderu kawan-kawan saya mintak hadiah besday jugak.
Hahhaha... korang dah kerja, sila beli sendiri yer. 
Hik hikkk hiksss!


Nak beli De'Xandra Perfume?
ATAU
Nak join bisnes as DROPSHIP?

Boleh hubungi saya:
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Whatsapp sahaja)


Monday, August 8, 2016

Bisnes dari Rumah: Bagaimana saya bermula?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :)

Saya pasti ramai di kalangan wanita masa kini punyai impian untuk bekerja dari rumah. Kerana fitrah seorang wanita, untuk sentiasa berada bersama anak-anak di rumah. Walaupun bukan semua, namun bilangannya pasti besar.

Seperti saya juga, suatu masa dulu, saya tak pernah bayangkan saya akan berhenti kerja dan duduk di rumah. Cuma, bila dah biasa pegang duit sendiri, memang tak boleh la dok sesaja tanpa ada income sendiri (makcik kaki shopping uols!).

Dah 6 tahun 4 bulan saya tak bekerja makan gaji. Saya berhenti kerja pada 1 April 2010 setelah lagi 2 bulan nak cukup 6 tahun saya bekerja.

Sejak berhenti, ada few bisnes yang saya buat. Cuit sana-cuit sini. Ada hasil cuma tak capai apa yang saya nak. But, along the journey, banyak saya pelajari dan pengalaman yang dilalui terlalu mahal harganya yang membentuk diri saya sehingga hari ini. Alhamdulillah.

Percayalah, setiap apa yang kita lalui, kita pasti akan lalui fasa 'ups & downs'. Semua tu pengalaman yang mematangkan dan kita takkan dapat beli kat mana-mana pun.

Dengar ceramah motivasi, baca buku, hadiri seminar sehebat mana pun, ia takkan sama dengan apa kita lalui. Cuma ia bergantung kepada bagaimana kita hadapi situasi tu, dan ilmu yang kita perolehi melalui seminar, bacaan dan ceramah tu sebagai 'bekal' untuk kita bangkit semula.



InsyaAllah, saya akan sambung lagi... Bagaimana saya bermula...

Friday, June 24, 2016

De'Xandra Raya Sale!



























Whatsapp /  Telegram:
Ayu Rashid
013 - 255 0727


Last postage: 29/6/2016

Friday, June 10, 2016

Monday, June 6, 2016

Salam Ramadhan




Dengan ingatan tulus ikhlas daripada:
Ayu Rashid
&
Keluarga OhWanginya

Monday, May 30, 2016

Dropship De'Xandra Perfume

Nak cari side income untuk belanja harian?
Nak cari duit 'tepi' untuk bayar segala tok-nenek hutang?
Nak cari duit nak buat shopping online.... eh!

Segalanya tentang duit dan DROPSHIP.




Dengan MODAL RM150 sahaja
Dan anda yang komited untuk berusaha tanpa jemu.

Saya alu-alukan anda untuk sertai Team OhWanginya
Sebagai Dropship Agent.

Modal RM150 itu wajib yer.
Ditetapkan HQ De'Xandra.

Anda akan dapat:
* 2 botol saiz 35ml
* 2 tester saiz 3ml
* 10 keping flyers

Berminat, dan saya hanya perlukan yang benar-benar serius 'nak buat duit' dengan berusaha, bukan join goyang kaki dapat duit, atau join sebab nak beli harga Dropship untuk guna sendiri hahaaha.

Hubungi saya:
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Strictly Whatsapp / Telegram sahaja)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...