Thursday, September 29, 2016

Header Oh Wanginya by Ayu Rashid

DISCLAIMER

Saya dengan ini memaklumkan dan memberi AMARAN kepada sesiapa sahaja yang mengambil dan menggunakan HEADER Oh Wanginya HAKMILIK saya, adalah TIDAK DIBENARKAN sama sekali untuk apa jua tujuan dan di mana jua sekalipun.



Memandangkan Header Oh Wanginya yang saya gunakan sebelum ini tidak diletakkan contact info saya iaitu nama blog, nama Facebook dan No Whatsapp, ada segelintir individu yang TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DAN TIDAK BERETIKA telah sewenang-wenangnya 'mencuri' header saya untuk kegunaan bisnes mereka!

Saya telah menerima makluman dan laporan bahawa ada peniaga De'Xandra lain telah tanpa izin saya telah mengambil dan menyalahgunakan header yang saya tempah khas untuk bisnes De'Xandra saya.

Saya tidak menghalalkannya kerana ia adalah hakmilik saya dan ia boleh mengelirukan orang lain antara saya dan peniaga De'Xandra lain tersebut.

Tindakan mengambil HAKMILIK orang lain adalah sama sekali TIDAK BERETIKA.
Saya bukan berkira, tetapi ia adalah untuk menjaga nama baik saya, team Oh Wanginya dan paling utama berusahalah sendiri untuk bisnes anda.

Harap maklum & terima kasih

Yang benar;
Ayu Rashid

Tuesday, September 27, 2016

Dropship De'Xandra Wanted


Sedang carik peluang bisnes modal rendah?

Tak tau nak jual produk apa
Tak tau nak mula dari mana

Pasti ini peluang yang anda cari!
DROPSHIP DE'XANDRA PERFUME



Dengan commitment fees serendah RM150 sahaja.
Anda dah boleh mula berbisnes.

Tak kiralah anda lelaki atau wanita
Surirumah, working at home mother, student, yang sedang carik peluang kerja,
atau yang bekerja dan nak carik side income.

Anda di alu-alukan untuk sertai Keluarga OhWanginya

InsyaAllah, saya akan bantu anda jana pendapatan bermula dari 2 angka hingga 4, 5 angka sebulan

Ia bergantung pada komitment anda.
Takder istilah join bisnes pastu goyang kaki dapat duit hahaha

Saya dulu pun bermula dengan Dropship jer
Mula dari bawah, InsyaAllah dengan izin Allah dan usaha berterusan
Saya dah nikmati hidup yang lebih selesa dengan De'Xandra Perfume

Saya hanya jalankan bisnes De'Xandra 100% secaraa ONLINE sahaja!

Saya boleh?
Anda juga pasti boleh!


Hubungi saya;
Ayu Rashid
013 - 255 0727

(Whatsapp sahaja)



Friday, August 19, 2016

Mana Nak Beli De'Xandra Perfume?




013 - 255 0727
Ayu Rashid
(Whatsapp only)



HARGA (saiz 35ml)

Semenanjung:
Sebotol: RM65
2 botol dan ke atas: RM60/sebotol

Sabah/Sarawak:
Sebotol: RM70
2 botol dan ke atas: RM65/sebotol

*Harga tidak termasuk postage


DISCLAIMER:
Saya jual dengan harga yang telah DITETAPKAN oleh De'Xandra HQ.

Harap maklum.

Sunday, August 14, 2016

De'Xandra Fantasy by Britney Spears sebagai Hadiah Birthday Kanak-kanak!


Minggu lepas,
Anak saya request nak belikan hadiah birthday untuk kawan sekelas dia.
Umur mereka 10 tahun.

So, dia mengajak kami ke kedai One My Shop nak beli jam.
Tak habis-habis nak beli jam rega RM20 kat kawan hahhaa.
Budak-budak kan.

So, saya cakap kalau mama bagi perfume nak?
Terus la dia hippp hipppp hooreyyyy!

So, masa dia pergi sekolah, saya pun buat pilihan.
Antara 2 brand ni:

Fantasy by Britney Spears ATAU DKNY Fresh Blossom




Mana satu sesuai untuk kanak-kanak riang perempuan umur 10 tahun?


Saya pilih:
Fantasy by Britney Spears 

SEBAB?
Baunya so sweet.
Sesuai dengan kanak-kanak perempuan.


Semoga sahabat dania happy dengan hadiah daripada Dania dan Aunty Ayu.

Lepas saya up status ni kat facebook.
Menderu kawan-kawan saya mintak hadiah besday jugak.
Hahhaha... korang dah kerja, sila beli sendiri yer. 
Hik hikkk hiksss!


Nak beli De'Xandra Perfume?
ATAU
Nak join bisnes as DROPSHIP?

Boleh hubungi saya:
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Whatsapp sahaja)


Monday, August 8, 2016

Bisnes dari Rumah: Bagaimana saya bermula?

Assalamualaikum & Salam Sejahtera :)

Saya pasti ramai di kalangan wanita masa kini punyai impian untuk bekerja dari rumah. Kerana fitrah seorang wanita, untuk sentiasa berada bersama anak-anak di rumah. Walaupun bukan semua, namun bilangannya pasti besar.

Seperti saya juga, suatu masa dulu, saya tak pernah bayangkan saya akan berhenti kerja dan duduk di rumah. Cuma, bila dah biasa pegang duit sendiri, memang tak boleh la dok sesaja tanpa ada income sendiri (makcik kaki shopping uols!).

Dah 6 tahun 4 bulan saya tak bekerja makan gaji. Saya berhenti kerja pada 1 April 2010 setelah lagi 2 bulan nak cukup 6 tahun saya bekerja.

Sejak berhenti, ada few bisnes yang saya buat. Cuit sana-cuit sini. Ada hasil cuma tak capai apa yang saya nak. But, along the journey, banyak saya pelajari dan pengalaman yang dilalui terlalu mahal harganya yang membentuk diri saya sehingga hari ini. Alhamdulillah.

Percayalah, setiap apa yang kita lalui, kita pasti akan lalui fasa 'ups & downs'. Semua tu pengalaman yang mematangkan dan kita takkan dapat beli kat mana-mana pun.

Dengar ceramah motivasi, baca buku, hadiri seminar sehebat mana pun, ia takkan sama dengan apa kita lalui. Cuma ia bergantung kepada bagaimana kita hadapi situasi tu, dan ilmu yang kita perolehi melalui seminar, bacaan dan ceramah tu sebagai 'bekal' untuk kita bangkit semula.



InsyaAllah, saya akan sambung lagi... Bagaimana saya bermula...

Friday, June 24, 2016

De'Xandra Raya Sale!



























Whatsapp /  Telegram:
Ayu Rashid
013 - 255 0727


Last postage: 29/6/2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...