Sunday, February 19, 2017

List 82 Bau Dexandra Perfume| For Him & For Her

Berikut ialah list 82 bauan Dexandra Perfume yang diinspirasikan daripada bauan jenama antarabangsa untuk rujukan anda.

30 for Him & 52 for Her


30 List Dexandra for Him

 Aventus by Creed
Abir by Nabil
Boss Bottled by Hugo Boss
Polo Red by Ralph Lauren
Polo Black by Ralph Lauren
212 Vip by Carolina Herrera
Invictus by Paco Rabanne
Green Irish Tweed by Creed
 Le Male by Jean Paul Gautier
Dunhill Blue by Alfred Dunhill
One Million by Paco Rabanne
Eros by Versace
Dexandra Him by Dexandra
Eternity by Calvin Klein
212 Sexy by Carolina Herrera
Acqua Di Gio by Giorgio Armani
Bleu de Chanel by Chanel
Allure Home Sport by Chanel
Armani Code by Giorgio Armani
Hugo Red by Hugo Boss
A Men by Thierry Mugler
Dunhill Red by Alfred Dunhill
Starwalker by Mont Blanc
Pour Homme Extreme by Bvlgari
Emblem by Mont Blanc
Black XS by Paco Rabanne
Blue Emotion by Aigner
The Scent of Peace by Bond No. 9
The One by D&G
L’Homme Sport by YSL




52 List Dexandra for Her

English Pear & Freeasia by Jo Malone
Love in White by Creed
Gucci Bamboo by Gucci
Armani Code for Women by Giorgio Armani
Viva La Juicy by Juicy Couture
Zahra by Zira
Petite Cherie by Annick Goutal
Narciso Her by Narciso Rodiguez
Ralph by Ralph Lauren
212 Vip by Carolina Herrera
Rose Essentielle by Bvlgari
Signorina by Savatore Ferragamo
Gucci Flora by Gucci
Untold by Elizabeth Arden
La Vie Estee Belle by Lancome
Bright Crystal by Versace
Body EDP by Burberry
Fresh Blossom by DKNY
Addict 2 by Dior
Be Delicious by DKNY
Purr by Katy Perry
Still by JLo
Chance by Chanel
Moon Sparkle by Escada
Daisy by Marc Jacobs
Miracle by Lancome
Ma Vie  by Hugo Boss
Our Moment by One Directions
Bombshell by Victoria Secret
Chloe by Chloe
J’adore by Dior
Hypnose by Lancome
Lady Million by Paco Rabanne
Incanto Shine by Selvatore Ferragamo
Modern Muse by Estee Lauder
Angel by Thiere Mugler
Dexandra Her by Dexandra
Midnight Fantasy by Britney Spears
Tresor Midnight Rose by Lancome
Coco Mademoiselle by Chanel
The One by D&G
My Burberry by Burberry
Hugo Women EDP by Hugo Boss
Forbidden Rose by Avril Lavinge
Love Story by Chloe
L’eau D’Issey by Issey Miyaki
Narciso by Narciso Rodiguez
Eros Pour Femme by Versace
Paris by Paris Hilton
 Marry Me by Lanvin
Fantasy by Britney Spears
The Scent of Peace by Bond No. 9

Saturday, February 18, 2017

Top 10 Dexandra Perfume for Her

Hi semua.
Entry ni, kita check- it out pulak list Top 10 Dexandra Perfume for Her.

Jadikan semua 10 ni sebagai koleksi peribadi anda atau untuk pasangan



Top 10 Dexandra Perfume for Her:


1. Gucci Flora






2. Bombshell





3. Zahra






4. Bond Her





5. Chloe






6. Viva La Juicy





7. DKNY Be Delicious





8. Untold





9. La Vie Este Belle






10. Petite Cherie





Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727

Friday, February 17, 2017

Top 10 Dexandra Perfume for Him

Hi semua.
Let's check-it out supaya senang nak memilih untuk dijadikan koleksi wajib buat diri  sendiri atau pasangan anda.



Top 10 Dexandra Perfume for Him:


1. Invictus



2. Dunhill Blue




3. Abir





4. Hugo Boss Bottled




5. One Million





6. Bond 9





7. Chanel Allure Home Sport




8. Versace Eros






9. Starwalker 







10. Polo Red



Whatsapp:
Ayu Rashid | 013 - 255 0727

Thursday, February 16, 2017

Subaru vs Dexandra


Ape beza awak dengan kete Subaru 🚗 ?

Kete Subaru enjin mengaum.
Awak pulak, bau mengaum.


Cia cia cia

Nak bau mengaum jugak?
Jom... ber-Dexandra Perfume kita!

WA:
Ayu Rashid
013 - 255 0727




Tuesday, February 14, 2017

Be Dexandra Reseller


Be our Reseller as Dropshipper

Commitment Fees: RM150 only

You will get:
2 bottles Dexandra Perfume (35ml)
10 flyers


Contact me for further details:
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(strictly Whatsapp only)

Thursday, January 19, 2017

Stok Gucci Flora is coming soon!

Assalamualaikum & Selamat Pagi.
Salam ceria, semoga hari ni hari yang hebat buat kita semua :)


Pagi ni saya ambik mood Gucci Flora. Lepas mandi, terus spray Gucci Flora. Terus rasa semangat nak buat kerja kat SOHO dan erkk, karang nak masak pulak hahaha. Mak kerja dari rumah macam ni la, tetap nak wangi jugak kannnn. Bukankah perfume adalah terapi yang mudah?

Pada saya bau Gucci Flora ni agak strong. Since saya suka bau yang soft, tapi nak jugakkk ber-Gucci Flora, so saya spray sekali jer kat nadi pergelangan tangan.

Bau dia?
Hmmmmm... cuba sendirilah. Kang saya over pulak tee-up produk yang saya jual 



P/S: 
Since sejak beberapa bulan ni, stok Gucci Flora sangat tandussss, InsyaAllah hujung minggu stok Gucci Flora akan masuk dengan kuantiti yang agak banyak (erkk, biasanya banyak pun still tak cukup! OMG, ada yang bermandikan Gucci Flora Dexandra ke? Hihhii).

So, if uols nak beli... better whatsapp saya ASAP. Boleh saya reserve kan sesiap. 

Whatsapp no bertuah ni:
013 -255 0727

Tuesday, January 17, 2017

Bisnes 2017

Hari ni dah 17 Januari 2017
Terasa cepat masa berlalu?


Ada yang masih tercari-cari peluang nak buat bisnes 2017 ni?
Dengan matlamat nak baiki ekonomi diri dan keluarga
Dan juga ekonomi orang lain.

Jika YA!
Anda boleh pilih bisnes De'Xandra Perfume sebagai platform untuk berbisnes

Dengan hanya bermodalkan RM150
Anda dah boleh mula bisnes sebagai Dropshipper

Oleh kerana pengambilan Agent De'Xandra dihentikan buat sementara
Sehingga dimaklumkan HQ kelak
Anda bermulalah sebagai Dropshipper

Dah ramai yang mengecapi manisnya bisnes De'Xandra
Anda... tunggu apa lagi?

Masa berlalu pantas
Masa tak tunggu kita

Bertindak sekarang untuk ubah masa depan
Tindakan kita pada hari ini, menentukan hari esok dan masa depan kita

Hubungi saya untuk maklumat lanjut
Ayu Rashid
013 - 255 0727
(Stricly Whatsapp ONLY)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...